Καθαρισμός Αυτοκινήτων


Η Carpet Service αναλαμβάνει και το βιολογικό καθαρισμό του αυτοκινήτου σας, κατόπιν ραντεβού, στο χώρο μας ή ακόμα και στο χώρο σας! Ο καθαρισμός γίνεται διεξοδικά στον εσωτερικό χώρο του αυτοκινήτου, στην καμπίνα των επιβατών, αλλά και στο χώρο του πορτ-μπαγκαζ. Στόχος μας, η απόλυτη καθαριότητα του εσωτερικού χώρου ενός αυτοκινήτου και η απολύμανση και αποστείρωσή του. Στο πλαίσιο του βιολογικού καθαρισμού, αφαιρούμε προσεκτικά τα καθίσματα, ώστε να καλύψουμε κάθε σημείο του χώρου και να επιτευχθεί ολοκληρωμένος καθαρισμός. Φροντίζουμε, παράλληλα, για τον καθαρισμό και την απολύμανση των υφασμάτων, πλαστικών ή δερμάτων των καθισμάτων.

Αναμφισβήτητα, στο αυτοκίνητό μας περνάμε αρκετές ώρες και η καθαριότητα του χώρου κρίνεται ιδιαιτέρως σημαντική για την υγεία μας. Τα οφέλη συνεπώς ενός βιολογικού καθαρισμού είναι σημαντικά, αφού διασφαλίζει την απολύμανση του χώρου και της καμπίνας των επιβατών. Εκτός από την αναγκαιότητα του τακτικού καθαρισμού του αυτοκινήτου μας, ένας βιολογικός καθαρισμός εφαρμόζεται και στις περιπτώσεις που χρειάζεται να αντιμετωπίσουμε υπερβολική και δύσκολη βρωμιά, που δεν μπορεί να απομακρυνθεί με άλλον τρόπο. Επιπροσθέτως, ο βιολογικός καθαρισμός συμβάλλει στην εξάλειψη ενοχλητικών οσμών από το χώρο της καμπίνας των επιβατών ή του πορτ-μπαγκάζ.

Εμπιστευθείτε μας για ένα βιολογικό καθαρισμό και του δικού σας αυτοκινήτου! Με το σύγχρονο εξοπλισμό και την εμπειρία μας, μπορούμε να σας παράσχουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα καθαρισμού και απολύμανσης, που θα σας εκπλήξει ευχάριστα!


Kαλέστε μας τώρα για να ζητήσετε προσφορά 2310 900 839