Βιοκαθαρισμός Στρωμάτων


Ο σημαντικότερος λόγος για να καθαρίσετε το στρώμα σας, άμεσα, είναι η υγεία σας! Στο περιβάλλον ενός στρώματος ευνοείται η ανάπτυξη και διαβίωση βακτηριδίων, ακάρεων και μικροοργανισμών. Όλα αυτά μπορεί να προσβάλλουν τον οργανισμό μας μέσω του αναπνευστικού συστήματος, των ματιών και της επιδερμίδας μας. Εμπιστευθείτε τα ταπητοκαθαριστήρια Carpet service για τον καθαρισμό των στρωμάτων σας και διασφαλίστε -για σας και τα παιδιά σας- έναν υγιή ύπνο! Η μέθοδος καθαρισμού και τα πιστοποιημένα υλικά που χρησιμοποιούμε σάς εξασφαλίζουν τον καλύτερο δυνατό καθαρισμό και την προστασία των στρωμάτων σας, από το να αποτελούν πηγή δημιουργίας και ανάπτυξης ακάρεων και αλλεργιογόνων ουσιών. Απολαύστε τον ύπνο σας σε ένα πεντακάθαρο στρώμα, χωρίς μικρόβια!

1. Εσωτερικός βιοκαθαρισμός
Ειδικό μηχάνημα προηγμένης τεχνολογίας πραγματοποιεί με παλμική δόνηση (τίναγμα) και ισχυρή αναρρόφηση του στρώματος την απομάκρυνση των διαφόρων μικροοργανισμών, ακάρεων, μυκήτων και των διαφόρων αλλεργιογόνων ουσιών, χωρίς νερό - ακτινοβολίες & ατμούς.
2. Εξωτερικός καθαρισμός
Οικολογικός στεγνός καθαρισμός και αφαίρεση τυχόν λεκέδων από την επιφάνεια του στρωματόπανου (αίμα, ούρα, ιδρώτας, εμετός κ.ά.), χωρίς τη χρήση σαπουνιών και απορρυπαντικών.
3. Allerg-Stop
Ψεκασμός αντιαλλεργικής προστασίας με το Allerg-Stop Repellent, επιβραδύνοντας τη μελλοντική ανάπτυξη ακάρεων, μυκήτων κ.ά. Το Allerg-Stop αποτελεί ένα προϊόν νέας τεχνολογίας, πιστοποιημένο και δερματολογικά ελεγμένο. Πρόκειται για ένα σπρέι αντιαλλεργικής προστασίας, με τον ψεκασμό του οποίου πραγματοποιείται οικολογική εξουδετέρωση όλων των αλλεργιογόνων ουσιών. Απαλλαγείτε, μια για πάντα, από τους μικροοργανισμούς και τα ακάρεα που ευθύνονται για το 85% των περιπτώσεων αλλεργιών. Να έχετε κατά νου πως η σωστή συντήρηση και η διασφάλιση της υγιεινής του στρώματός σας επηρεάζει άμεσα την υγεία σας.

 

Kαλέστε μας τώρα για να ζητήσετε προσφορά 2399051204
2310900839

CLOSE
CLOSE