Καθαρισμός Κουβερτών – Παπλωμάτων


Στα ταπητοκαθαριστήρια Carpet service αναλαμβάνουμε το πλύσιμο κουβερτών και παπλωμάτων, καθώς και τη σημαντική για την υγεία σας απολύμανσή τους. Περιποιούμαστε κουβέρτες παντός τύπου (ισπανικές, μάλλινες κ.ά.) και παπλώματα συνθετικά και πουπουλένια. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στις υπηρεσίες καθαρισμού, είμαστε σε θέση να παράσχουμε έναν ολοκληρωμένο καθαρισμό στα σκεπάσματά σας, ώστε να απολαμβάνετε έναν υγιεινό και άνετο ύπνο. Σε όλα τα παπλώματα και τις κουβέρτες που καθαρίζουμε χρησιμοποιούμε οικολογικά και αντιαλλεργικά προϊόντα, με σεβασμό στο περιβάλλον και, φυσικά, στους πελάτες μας, που μας εμπιστεύονται τόσα χρόνια. Μια εμπιστοσύνη που ποτέ δεν διαψεύσαμε!

Τα παπλώματα και οι κουβέρτες, λόγω της υγρασίας που μπορεί να κρατήσουν, είναι δυνατό να αποτελέσουν -δυστυχώς- έναν ιδανικό βιότοπο για σκόνη, ακάρεα και κοριούς. Σε πλυντήρια κορυφαίας τεχνολογίας με ποιοτικά και οικολογικά απορρυπαντικά, προβαίνουμε στον καθαρισμό της κουβέρτας και του παπλώματός σας, αφήνοντας τα χρώματά τους σταθερά, ανεξίτηλα και ζωντανά! Παράλληλα, φροντίζουμε για την απολύμανσή τους, ενώ το στέγνωμά τους γίνεται σε τελευταίας τεχνολογίας στεγνωτήρια.

Με περισσή φροντίδα και επαγγελματισμό, φροντίζουμε κουβέρτες και παπλώματα. Το αποτέλεσμα είναι ο άψογος καθαρισμός και η αποστείρωσή τους. Τα σκεπάσματά σας αποκτούν αίσθηση μοναδικής φρεσκάδας και καθαριότητας, ενώ μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κοιμάστε σε συνθήκες απόλυτης υγιεινής, απαλλαγμένοι από τα ακάρεα της σκόνης, που αποτελούν μία από τις συνηθέστερες αιτίες αλλεργιών.


Kαλέστε μας τώρα για να ζητήσετε προσφορά 2399051204
2310900839