Βιοκαθαρισμός Χαλιών & Μοκετών


Στα ταπητοκαθαριστήρια Carpet service αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό των χαλιών σας, διαθέτοντας την κατάλληλη τεχνογνωσία, πολύτιμη πείρα και αξιόπιστο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Το προσωπικό μας είναι άριστα εκπαιδευμένο, ώστε να παρέχει υπηρεσίες καθαρισμού υψηλών προδιαγραφών.

Αναλαμβάνουμε χαλιά παντός τύπου, χειροποίητα και μηχανής, ακόμα και τα πλέον ευαίσθητα νήματα ύφανσης, που χρήζουν εξειδικευμένων μεθόδων καθαρισμού. Ανάλογα με το είδος του εκάστοτε χαλιού, από το απλό μηχανοποίητο έως το ολομέταξο χειροποίητο, εφαρμόζουμε το κατάλληλο πρόγραμμα καθαρισμού στα αυτόματα πλυντήριά μας. Το στεγνό καθάρισμα επιλέγεται στην περίπτωση των πολύ ευαίσθητων χειροποίητων χαλιών. Στα καθαριστήρια Carpet service εξειδικευόμαστε και στο βιοκαθαρισμό των χαλιών σας, μέσω του οποίου απομακρύνονται πλήρως όλα τα σωματίδια σκόνης και μικροοργανισμών που βρίσκονται στο εσωτερικό του χαλιού -μετά από τη μακροχρόνια χρήση του.

Στο πλαίσιο των υπηρεσιών μας, αναλαμβάνουμε και την ασφαλή φύλαξη των χαλιών σας, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, για το χρονικό διάστημα που θα μας ζητηθεί. Εμπιστευθείτε την πείρα των ταπητοκαθαριστηρίων μας και διασφαλίστε για τα χαλιά σας καθαρισμό με απόλυτη επαγγελματική φροντίδα, που θα αφαιρέσει κάθε ίχνος από σκόνη, βρωμιά και χνούδι. Επιπροσθέτως, με την επιστροφή στο χώρο σας θα παραλάβετε όχι μόνο χαλιά καθαρά, αλλά και πλήρως αναζωογονημένα, με ανανεωμένα χρώματα και εμφανή τόνωση του πέλους τους! Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα, με δραστηριοποίηση σε όλη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική.

ΒΗΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ:


1. Καλέστε στο τηλεφωνικό κέντρο των ταπητοκαθαριστηρίων Carpet service & κλείστε ραντεβού για να παραλάβουμε τα χαλιά σας, δωρεάν, από το χώρο σας!
2. Τοποθέτηση κωδικών πάνω στα χαλιά, όπου καταχωρούνται τα προσωπικά στοιχεία του κάθε πελάτη μας.
3. Ακολουθεί η διαδικασία τινάγματος των χαλιών με τα εξιδεικευμένα μηχανήματά μας, με στόχο την απομάκρυνση της σκόνης και της επιφανειακής βρωμιάς.
4. Πλύσιμο των χαλιών από τα υπερσύγχρονα μηχανήματά μας, με τη χρήση μόνο οικολογικών απορρυπαντικών προϊόντων.
5. Με την ολοκλήρωση του πλυσίματος, βάζουμε το χαλί στην ειδική σουρώστρα, ώστε να απομακρύνουμε τα πολλά νερά.
6. Τοποθέτηση κάθε χαλιού σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, για να στεγνώσει φυσικά και να μην υποστεί φθορά από τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου.
7. Επόμενο στάδιο είναι η συσκευασία των χαλιών. Πραγματοποιούμε το τελικό φινίρισμα και σκούπισμα του χαλιού, ώστε να απομακρύνουμε τα χνούδια που μπορεί να έχουν απομείνει. Εν συνεχεία, γίνεται συσκευασία των χαλιών σε ειδικά νάιλον.
8. Η διαδικασία ολοκληρώνεται με την τοποθέτηση των χαλιών σε ράφια στον ειδικό διαμορφωμένο χώρο μας, για την ασφαλή φύλαξή του, μέχρι να το χρειαστείτε.


Kαλέστε μας τώρα για να ζητήσετε προσφορά 2310 900 839